Tuesday, November 14, 2006

Brutalt uppvaknande


Nu när kroppen börjar återfå något av sin forna form, så var det dags att plocka fram de kläder jag hade lagt undan under graviditeten. En hel låda hittade jag efter idogt letande i källaren. Började packa upp kläderna för att inse hur hopplöst fel de är. Alla byxor är jättevida och jag har fattat att det är smala byxben som gäller. Alla byxor är inte så gamla heller, men jag måste köpt det sista rasslande dödsrycket för de vida byxbenen. Det var jobbigt att inse att hela min garderob är hopplöst fel. Helst hade jag velat slänga alltihop men då skulle jag inte ha något att sätta på mig. Till slut kom jag fram till en kompromiss, sparar några byxor för att till våren, då jag förhoppningsvis är lite smalare, kunna skrida fram i jeans med hög midja och smala byxben. Om det är det som är inne då vill säga.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Just nu känns det som att jag skulle bli överlycklig om jag fick ta på mig mina gamla kläder, omoderna eller inte. Men det lär dröja - jag är stor som ett hus och bebisen vill aldrig komma ut. Den har det för bra därinne! Har du några bra sysselsättningstips (förutom pennvässning)? Jag tror att jag håller på att driva Danne till vansinne för att jag är så rastlös. Och mycket troligen mig själv på kuppen.

10:26 PM  
Blogger Farao said...

haha, antagligen ungefär samma sorts uppvaknande jag kommer uppleva efter två år i fjärran land. jag börjar t ex så smått vänja mig vid att allt har strass eller paljetter. snart tycker jag nog det är snyggt också.

hoppas ni har det bra. vad fin hon är lilla V!

5:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

Håller helt med! tyvärr!
Har samma dilemma...inväntar 5-10 kg lättare när jag ammat färdigt...då du!
Fin sida bye the way! /a

12:56 PM  

Post a Comment

<< Home